Andělové...

Andělové...

....a tak jsme se s mužem vydali uplatnit poukaz do pivních lázní v Rožnově.

Tenhle blog nebude o tom, jak jsme si užívali tamní procedury, ani o tom, jak jsme si užívali před, nebo po nich. Ale o jednom malém zázraku, díky kterému nám bylo úplně jedno, že celý víkend chčilo a chčilo, a který najdete u rožnovského koupaliště, kousek od skanzenu. Jmenuje se Anděl penzion a cafe a svému jménu dostál na výbornou..

Nejeli jsme tady na základě doporučení, nebo reklamy, což hodlám napravit, i když se obávám, že tím naši rodinu vystavuju dost velkému nebezpečí obsazenosti termínu v době naší letní dovolené, kterou jsme se rozhodli strávit právě tady. Poloha penzionu je totiž víc, než ideální. U koupaliště, minigolfu, lanového centra a trampolín. Nevím co jiného by si tak moje děti mohly ještě přát. O výletech do okolí, které Beskydy nabízejí, asi ani psát nemusím..

Normálně by mě o hotelu psát nenapadlo. Ale tenhle rodinný penzion je...ACH! Čistý, nádherný, propracovaný do detailu a s opravdu velkorysým dětským koutkem. Pokoje mají styl a nebude se vám z nich chtít ven. Naše "Andělské apartmá" bylo třešničkou na dortu, posuďte pak na fotkách sami..:)

Ale na čem majitelka opravdu "vydělala", jsou zaměstnaci...tady se na vás prostě budou usmívat a budou ochotní a vstřícní a milí a udělají vám k snídani ta nejlepší míchaná vajíčka jaká jste kdy měli. Chleba k nim je pak čerstvejší než já po deseti hodinách spánku a domácí marmelády a libová, tence nakrájená šunka vás donutí dát si "ještě jeden".

Je to prý 3. dítě paní majitelky, kterou doufám poznám příště, abych jí mohla říct, jak moc se jí povedlo!

Jen tak dál, Andělové, dobře to děláte!